Сети

Склад
Сет "KILOGRAMM"

Сет "KILOGRAMM"

Цiна:
439 грн
Вага:
1,045г
Склад
Сет "Тренд"

Сет "Тренд"

Цiна:
619 грн
Вага:
1,465г
Склад
Сет "Блек"

Сет "Блек"

Цiна:
569 грн
Вага:
1,005г
Склад
Сет "Лайт"

Сет "Лайт"

Цiна:
249 грн
Вага:
525г
Склад
Сет "Флеш"

Сет "Флеш"

Цiна:
289 грн
Вага:
625г
Склад
Сет "Сільвер"

Сет "Сільвер"

Цiна:
399 грн
Вага:
880г
Склад
Сет "Голд"

Сет "Голд"

Цiна:
399 грн
Вага:
975г
Склад
Сет "Вулкан"

Сет "Вулкан"

Цiна:
429 грн
Вага:
970г
Склад
Сет "Гранд"

Сет "Гранд"

Цiна:
459 грн
Вага:
1,035г
Склад
Вегетаріанський
Сет "Вега"

Сет "Вега"

Цiна:
199 грн
Вага:
555г
Склад
Сет "Мікс"

Сет "Мікс"

Цiна:
419 грн
Вага:
945г
Склад
Сет "ХІТ"

Сет "ХІТ"

Цiна:
399 грн
Вага:
905г
Склад
Сет "Хайп"

Сет "Хайп"

Цiна:
419 грн
Вага:
995г
Склад
Сет "Філадельфія"

Сет "Філадельфія"

Цiна:
459 грн
Вага:
985г
Склад
Сет "Сімейний"

Сет "Сімейний"

Цiна:
459 грн
Вага:
1,035г
Склад
"Сімейний" Сет

"Сімейний" Сет

Цiна:
459 грн
Вага:
1,035г
Склад
Сет "Топовий"

Сет "Топовий"

Цiна:
419 грн
Вага:
955г
Склад
Сет "Сирний"

Сет "Сирний"

Цiна:
419 грн
Вага:
910г
Склад
Сет "Біг фіш"

Сет "Біг фіш"

Цiна:
659 грн
Вага:
1,330г
Склад
Сет "Філадельфія XL"

Сет "Філадельфія XL"

Цiна:
689 грн
Вага:
1,500г
Склад
Сет "Преміум"

Сет "Преміум"

Цiна:
699 грн
Вага:
1,375г
Склад
"Міні-сет №1"

"Міні-сет №1"

Цiна:
289 грн
Вага:
605г
Склад
"Міні-сет №2"

"Міні-сет №2"

Цiна:
259 грн
Вага:
575г
Кошик
У кошику порожньо і від цього йому сумно!

У кошику порожньо і від цього йому сумно!

Кілограм Суші: яка Японія на смак?

Для пересічного представника Західної культури японська кухня може здатись досить екзотичною, а в чомусь навіть взагалі дивакуватою. Справа не лише у відстані, а й в тому, що у тих кілометрах, що між Європою та Азією зосереджений великий культурний розрив, різний погляд на світ та на самих себе. Більш того, Японія — це острівна країна, яка деякою мірою відділена навіть від Азії, тому протягом століть розвивалась з чітким усвідомленням того, що крім Японії більше немає нічого. Тож яка на смак ця країна та що спробувати, щоб відчути той самий смак? На ці та інші питання відповідає команда Кілограм Суші.

 

Традиції понад усе! Але...

Традиція для японця — це не просто дань поваги нащадкам, а справжні правила життя на кожен день. Настільки вони поширені тут! Традиціями оповито майже все: починаючи від побуту й закінчуючи одруженням. Проте є одна особливість, яка й розкриває японський підхід до справи. “Старе не забувай, але й новому научайся” — так можна його виразити, бо разом з такою глибокою шаною до традицій у японцях прекрасно уживається жага до інновацій. Погодьтеся, Японія давно вже стала синонімом однієї з найвисокотехнологічніших країн світу, якщо не найвисокотехнологічною. Таке поєднання різних по часу, але близьких по духу підходів простежується й у кухні. До речі про неї...

 

Гастрономічне диво

Національна кухня Японії — то диво і зараз Ви зрозумієте чому. Уся справа в тому, що завдяки своїй скелястій поверхності й не найприємнішим погодним умовам, землі Японії з давніх-давен не могли похвалитись родючістю. Що тут було: море, поля і скелі. А яка національна кухня з цього вийшла? Рамен, суші, сашімі, суп-місо, соба — і це лише  частка того, чим може похвалитись японська національна кухня. Що вже казати про традиції вживання їжі, до яких не так легко призвичаїтись, проте так легко закохатись. 

 

Свій підхід

Процес споживання суші виглядає немов витвір мистецтва — настільки тут усе витончено, а все завдяки особливому підходу та приладам, що їх японці використовують. Особливих відмінностей між вживанням суші та ролів немає, головне, не надкушувати половину, а з'їдати весь рол повністю. За давньою японською традицією, якщо Ви торкнулися соїми паличками якогось ролу — Ви обов’язково мусите його з’їсти й ніхто крім Вас немає права його чіпати. Ще одне важливе правило — вмочати в соус саме рибу, а не рис, адже якщо рис поглине забагато соєвого соусу, то вважається, що смак цього ролу буде зіпсовано. До речі про це...

 

Сезонність та мінімалізм японської кухні

Японська кулінарна традиція відрізняється від кухонь інших країн світу ще й тим, що використовує слабку, більш того — мінімальну обробку приправами. Рис для суші навіть не підсолюють — усі приправи подаються до столу разом з готовими стравами, щоб клієнт сам визначав їх смак. А щоб смаки різних видів суші не змішувались поміж собою, тут додають благородний імбир, який очищує смакові рецептори й дозволяє насолодитись справжнім смаком суші. 

Усі овочі використовують тут лише “у сезон”, адже лише так можна гарантувати якість страви. Насправді, це пов’язано з тим, що ще багато років тому не було жодних холодильних камер, тож свіжі овочі взимку — це була нісенітниця.

 

Краса врятує світ

Тут ми підходимо до ще одного не менш важливого моменту, а саме — вигляд страви. Давня японська приказка звучить так: “Справжня страва повинна спочатку наситити око, а вже потім шлунок”. Дійсно, для японців зовнішній вигляд страви не менш важливий за її смак та користь для організму. Що казати, коли безліч Інстаграм-сторінок заслужено прикрашають  різнокольорові суші-сети. Так, суші за правом вважаються одними з найфотогенічніших страв у світі — переконайтесь самі! Просто зателефонуйте до Кілограм, замовте та насолодіться справжнім смаком японських традицій у колі близьких серцю людей.

 

Кілограм Суші Проджект — смак Японії в Україні!